O fată trebuie să știe două lucruri:
elegant și fabulos.

CINE SUNTEM

Daca îți dorești o rochie de seară specială și elegantă croită dintr-un material pretios sau o rochie deosebita de orice culoare care să iasă în evidență, alege întotdeauna Mireli24.

Mireli24 vine cu o experiență de 24 ani în domeniul croitoriei și oferă o bogată varietate de rochii de ocazie și la comandă producem orice fel de model după dorința clientului.
Suntem o echipă tânără, perfecționistă, plină de viață și foarte bine instruită care îți va satisface toate nevoile pentru că întodeauna suntem în serviciul clienților pentru a satisface cele mai sofisticate gusturi.
Ne adresăm femeilor stilate, sofisticate, glamour, cu o dorință mare în a-și etala feminitatea și mai mult, toate rochiile noastre sunt realizate cu pasiune în atelierul nostru din București iar pentru fiecare model, materialele folosite sunt de cea mai bună calitate. Rochiile noastre se remarcă prin creativitate și calitate, fiind adaptate stilului de viata modern și activ și te vor face să te simți așa cum ești tu, specială.

Venim cu o nota de rafinament pe piața românească și vorbim despre modă, stil, moda, tendintă și mai mult decât atât despre ceea ce te poate face elegantă și strălucitoare în cele mai importante zile ale tale.
Promitem o experiență vestimentară concretă și corectă în raport cu toate tendințele din domeniu așezând nevoile și aspirațiile clientelor noastre pe primul loc. La noi vei putea găsi rochia ta perfectă pentru ocaziile speciale la care vei participa și adaptată perfect pentru tine. De asemenea, venim in intampinarea clientelor noastre si cu tinute office si smart casual la preturi avantajoase.
Venim în ajutorul tău cu o mare diversitate de rochii de ocazie, la doar un click distanță. Livram rapid toate articolele pe care ți le dorești, indiferent că ai nevoie de rochii de petrecere, ocazie sau salopete elegante.
Modelele noastre pot fi achizitionate on-line de pe www.mireli24.ro.